Skip to content

Dansekurs og tjenester

Vi deler inn våre dansekurs i to semestere i året, hvor det første semesteret starter i januar, og det andre i august. Timeplanen er ulik for hver sesong, og vi jobber hardt for å rekruttere gode instruktører. Vi følger skolene i nærområdets ferier, og har derfor både høstferie og vinterferie samtidig som disse. Vi har noen unntaksdager hvor vi holder trening på røde dager for å få kursukene til å gå opp. Se sesongens timeplan her. 

Dansekurs, vårsemester

Vårsemesteret går vanligvis fra januar/februar og frem til starten av mai. Vi har dansekurs hver dag fra mandag til torsdag, og holder oppvisning en søndag i slutten av kurset. Vi er også med på noen arrangementer gjennom sesongen. Vi har tidligere vært med på dansens dag på gran hvor vi har opptrådt både på granstunet og smietorget med diverse partier.

Dansekurs, høstsemester

Høstsemesteret går vanligvis fra august og til slutten av november. Vi holder da som regel forestillinger siste helgen i november. Da er det opprigging av scene på fredag, og fire forestillinger fordelt på lørdag og søndag. Disse forestillingene jobber vi mot hele høstsemesteret, og det er dette som er målet vårt.

Forsommerkurs

Vi pleier å holde forsommerkurs i starten av juli hvert år. Vi har kurs for alle aldere disse to ukene, og vi prøver å variere instruktørene så mye vi klarer. Ofte tar vi inn instruktører som ikke har vanlige kurs hvert semester. Disse ukene er for deg som ønsker utfordringer, bli flinkere, eller bare ha det gøy.

Back To Top