Skip to content

GoodVibe dansestudio startet opp i 2015, og hadde sitt første semester høsten 2015. I dag er det Linda Brunstad som eier og driver studioet. Vi viser oss ofte frem under arrangementer rundt om kring på Hadeland, og vi legger ofte ut bilder og videoer av det vi holder på med både på instagram og facebook. Vi er opptatt av godt miljø, god stemning og vi ønsker å løfte frem de mange flinke danserne som finnes her på Hadeland i alle aldre!

Våre instruktører

Linda Brunstad

Linda er daglig leder og eier av GoodVibe, og har danset aktivt siden 2007. På dagtid  jobber hun i Tint kommunikasjon på Hadeland. Hun har vært lærer på Electric Feet Dansesenter siden 2010 og har fått mye erfaring med mange forskjellige typer dans. Hun har vært på kurs både i Oslo og London. Linda liker best dansestilene house, hip hop og musikal.

Tora Marie Velo Stenhorne

Tora har vært med hos GoodVibe siden vi startet i 2015, og hun underviser nå i hip hop. Tora har også vært en del av GoodVibe sitt showteam i flere år og har vært på dansekurs i Oslo også.

Jenny Karlsen Lynne

Jenny har danset på Electric-Feet i 11 1/2 år. Der har hun lagt vekt på jazz og ballett, men hun danset også mye hiphop og funk de siste årene. Hun har vært med på oppsetninger som Prinsessen og Julen, Reisen til Julestjernen og Trollmannen fra Oz. Jenny har danset på Bårdar, der hun også har vært med på sommerkurset Dance Explosion flere år på rad. Hun har deltatt på UKM flere ganger, og kommet videre til fylkesmønstring. Jenny har vært hos GoodVibe siden vi startet opp i 2015.

Zita Christina Ulnes-Groff

Zita har danset siden 2010, og har deltatt på UKM, Potetfestivalen, Oktoberfestivalen, Elvelangs og K(ult)ur mot kreft. Zita har også vært på dansekurs i Oslo, både på Bårdar og The Zone Dance Studio med Helene Spilling fra Skal vi danse. For å holde en danseklasse mener Zita at det er viktig å være hyggelig, imøtekommende og tålmodig, og prøve å forklare på ulike måter slik at alle elevene skal forstå. Hun mener også det er viktig å lære seg nye ting selv for å lære videre til elevene i tillegg til å spre danseglede på klassene. Zita underviser for nesten alle aldere hos oss, nemlig helt fra 5 år og opp til de over 20 år.

Sofie Kolkinn Nerland

Sofie har danset siden hun gikk i barnehagen, og legger mest vekt på moderne og jazz, men danser alle stiler. Sofie mener det er viktig at man kan det man skal lære bort på klasse, og at man er hyggelig, men streng når det trengs. Sofie har gått på kurs på Bårdar, og går der nå én dag i uken. Sofie var med som danser i pauseinnslaget på Summer Classic 2018 på Ullevål stadion med 20 000 tilskuere, og har vært med på arrangementer som potetfestivalen,ukm, elvelang og k(ult)ur mot kreft.

Sander Mathisen Skjerva

Sander har danset siden Høsten 2009 og har hatt sitt fokus på hip hop, men de siste årene falt mer på Jazz og Moderne. Han var med i Trollmannen fra Oz på Hadeland når Electric-feet satte den opp. Sander er også arrangør og hodet bak K(ult)ur Mot Kreft som ble satt opp i 2017, 2018, 2019 og 2021. Alle gangene har GoodVibe fått være med. Sander er også GoodVibe sin uoffisielle vaktmester og er som regel alltid på studio. Sander har tatt flere klasser i Oslo.

Martyna Sewera

Martyna har danset siden 2010. Martyna er glad i alle dansestiler,spesielt hip hop, funk, heels og musikal. Hun har gått på dansetimer hos dansestudio Etiuda i Polen og vært på workshop på bårdar og med både Robert Hoffman og Mona Berntsen. Martyna har vært med på K(ult)ur mot kreft, GoodVibe sitt showteam, potetfestivalen, elvelangs, UKM, norske talenter og oppsettinger som Thriller night i samarbeid med Come Alive Hadeland og som åpningsnummer i en av forestillingene til Teater innlandet.

Emma Oline Sagstuen

Emma Oline har danset siden 2008, og legger mest vekt på dansestilene hip hop, musikal og showdans. For Emma Oline er det viktig å ha godt humør, erfaring med det du skal undervise, i tillegg til å ha god evne til å kommunisere med elevene. Hun har vært med på mai-kurs, sommerkurs og workshoper på bårdar, og går der nå én dag i uken. Emma har vært med på Summer Classic 2018 på Ullevål stadion med 20 000 tilskuere, og i tillegg arrangementer som potetfestivalen, oktoberfestivalen, ukm, elvelangs, og k(ult)ur mot kreft.

Back To Top