Skip to content
Showteam

Showteam audition

17. juni holder vi audition for vårt showteam!

Showteam er et tilbud for de som trenger flere utfordringer både i forhold til koreografier og kunstnerisk uttrykk. Showteamet vil jobbe mot flere fremføringer i løpet av året. Vi har blant annet tidligere vært med på potetfestivalen, oktoberfest, elvelangs, ukm med mer.

Det er aldersgrense 13 år for å bli med, og man må være elev hos GoodVibe Dansestudio. Kravet er at man fyller 13 år i 2019. Man er med i showteamet et år av gangen, og må på ny audition til neste år om man ønsker å bli med videre.

Om Audition

Auditionen består av to dansestiler med to forskjellige instruktører. I år vil vi ha én del med hip hop og én del med musikal. Man trenger ikke å ha gått på noen av stilene for å være med, og alle over 13 år er velkommen til å prøve seg! Vi vil holde 1 time med hip hop først etterfulgt av en pause på 30 min. Til slutt har vi 1 time med musikal før alle drar hjem igjen.

Vi fokuserer hovedsaklig på koreografi,men vil ha korte oppvarminger før begge stiler. Det som vektlegges på audition er holdning, evne til å plukke opp koreografi, innsats, utstråling og konsentrasjon. Etter audition får alle en individuell tilbakemelding på hva de har gjort bra og hva som må forbedres. Da vil de også få svar på om de har kommet med i showteamet eller ikke.

Å komme på audition er helt gratis, og det er lov å takke nei dersom man får tilbud om å være med. Det er også en fin mulighet til å forbedre seg ved å få konkret tilbakemelding uansett om man vil være med videre eller ikke.

Vi håper at så mange som mulig ønsker å delta, og vi kommer til å ha det kjempegøy!

Tidspunkt for audition: 17.00–19.30

Les mer om showteamet her
Påmelding
Back To Top