skip to Main Content

GoodVibe dansestudio startet opp i 2015, og hadde sitt første semester høsten 2015. I dag er det Linda Brunstad som eier og driver studioet. Vi viser oss ofte frem under arrangementer rundt om kring på Hadeland, og vi legger ofte ut bilder og videoer av det vi holder på med både på instagram og facebook. Vi er opptatt av godt miljø, god stemning og vi ønsker å løfte frem de mange flinke danserne som finnes her på Hadeland i alle aldre!

Våre instruktører

Linda Brunstad

Linda er daglig leder og eier av GoodVibe, og har danset aktivt siden 2007. På dagtid  jobber hun i Tint kommunikasjon på Hadeland. Hun har vært lærer på Electric Feet Dansesenter siden 2010 og har fått mye erfaring med mange forskjellige typer dans. Hun har vært på kurs både i Oslo og London. Linda liker best dansestilene house, hip hop og musikal.

Jenny Karlsen Lynne

Jenny har danset på Electric-Feet i 11 1/2 år. Der har hun lagt vekt på jazz og ballett, men hun danset også mye hiphop og funk de siste årene. Hun har vært med på oppsetninger som Prinsessen og Julen, Reisen til Julestjernen og Trollmannen fra Oz. Jenny har danset på Bårdar, der hun også har vært med på sommerkurset Dance Explosion flere år på rad. Hun har deltatt på UKM flere ganger, og kommet videre til fylkesmønstring. Jenny har vært hos GoodVibe siden vi startet opp i 2015.

Zita Christina Ulnes-Groff

Zita har danset i 8 år, og har deltatt på UKM og vært med på K(ult)ur mot kreft. Zita mener at god kunnskap, å være hyggelig, og å ha en god plan for gjennomføring av timen er viktig som danselærer. Zita underviser i hip hop og dancefit.

Sofie Kolkinn Nerland

Sofie har danset siden hun gikk i barnehagen, og legger mest vekt på moderne og jazz, men danser alle stiler. Sofie mener det er viktig at man kan det man skal lære bort på klasse, og at man er hyggelig, men streng når det trengs. Sofie har gått på kurs på Bårdar, og går der nå én dag i uken. Sofie var med som danser i pauseinnslaget på Summer Classic 2018 på Ullevål stadion med 20 000 tilskuere, og har vært med på arrangementer som potetfestivalen,ukm, elvelang og k(ult)ur mot kreft.

Sander Mathisen Skjerva

Sander har danset siden våren 2010 og har hatt sitt fokus på hip hop, men danser andre stiler også. Han var med i Trollmannen fra Oz på Hadeland når Electric-feet satte den opp. Sander er også arrangør og hodet bak K(ult)ur Mot Kreft som ble satt opp i Hadeland kultursal våren 2017 og høsten 2018. Begge gangene har GoodVibe fått være med. Sander er også GoodVibe sin uoffisielle vaktmester og er som regel alltid på studio. Sander tar også klasser i Oslo.

Martyna Sewera

Martyna har danset i 10/11 år. Martyna er glad i alle dansestiler, og har deltatt på både UKM og K(ult)ur mot kreft. Martyna mener at det å være flink, snill, og å like det man holder på med er gode egenskaper når hun er lærer hos GoodVibe. Martyna underviser i hip hop og musikal.

Emma Oline Sagstuen

Emma Oline har danset siden 2008, og legger mest vekt på dansestilene hip hop, musikal og showdans. For Emma Oline er det viktig å ha godt humør, erfaring med det du skal undervise, i tillegg til å ha god evne til å kommunisere med elevene. Hun har vært med på mai-kurs, sommerkurs og workshoper på bårdar, og går der nå én dag i uken. Emma har vært med på Summer Classic 2018 på Ullevål stadion med 20 000 tilskuere, og i tillegg arrangementer som potetfestivalen, oktoberfestivalen, ukm, elvelangs, og k(ult)ur mot kreft.

Ingeborg Moe Ellefsrud

Ingeborg har danset siden 2010 og har lagt mest vekt på hip hop og ladystyle. For Ingeborg er det viktig å ha evne til å lære bort, forklare ordentlig, og være imøtekommende for elevene. I tillegg skal det være greit å si fra når det trengs. Ingeborg har gått på mai-kurs på Bårdar, i tillegg til noen workshops. Nå går hun der én dag i uken på lyrisk jazz og urban street. Ingeborg har vært med på Summer Classic 2018 på Ullevål stadion med 20 000 tilskuere, i tillegg til arrangementer som ukm, potetfestivalen, oktoberfest, elvelangs og k(ult)ur mot kreft.

Martine Løvbrøtte

Martine har danset siden 2011, og har vært med på sommerkurs på Bårdar sommeren 2017 og sommeren 2018. Hun har vært med på oppsetningen av trollmannen fra Oz begge gangene den ble satt opp hos Electric-feet dansestudio. Martine har hatt fokus på showdans og jazz, men har danset stort sett alle dansestilene vi tilbyr. Martine har vært med på Summer Classic 2018 på Ullevål stadion med 20 000 tilskuere, og i tillegg arrangementer som potetfestivalen, oktoberfestivalen, ukm, elvelangs, og k(ult)ur mot kreft.

Back To Top