Skip to content

GoodVibe dansestudio startet opp i 2015, og hadde sitt første semester høsten 2015. I dag er det Linda Brunstad som eier og driver studioet. Vi viser oss ofte frem under arrangementer rundt om kring på Hadeland, og vi legger ofte ut bilder og videoer av det vi holder på med både på instagram og facebook. Vi er opptatt av godt miljø, god stemning og vi ønsker å løfte frem de mange flinke danserne som finnes her på Hadeland i alle aldre!

Våre instruktører

Linda Brunstad

Linda er daglig leder og eier av GoodVibe, og har danset aktivt siden 2007. På dagtid diver hun Vide AS der hun jobber som grafisk designer. Det er Linda som blant annet har designet både nettside, timeplan og programmene våre til forestilling. Hun har vært lærer på forgjengeren til GoodVibe, nemlig Electric Feet Dansesenter siden 2010 og har fått mye erfaring med mange forskjellige typer dans. Hun har vært på kurs både i Oslo og London. Linda har erfaring i dansestilene hip hop, showdans, musikal, ballett, streetdance med mer. I tillegg til å undervise vanlige kurs er det Linda som leder GoodVibe Showteam. Disse er med på mange arrangementer i løpet av et år, for eksempel ukm, elvelangs eller samarbeid med andre lokale aktører.

Jenny Karlsen Lynne

Jenny har danset på Electric-Feet i 11 1/2 år. Der har hun lagt vekt på jazz og ballett, men hun danset også mye hiphop og funk de siste årene. Hun har vært med på oppsetninger som Prinsessen og Julen, Reisen til Julestjernen og Trollmannen fra Oz. Jenny har danset på Bårdar, der hun også har vært med på sommerkurset Dance Explosion flere år på rad. Hun har deltatt på UKM flere ganger, og kommet videre til fylkesmønstring. Jenny har vært hos GoodVibe siden vi startet opp i 2015. Jenny er også en del av KMK crew som er K(ult)ur mot kreft sitt eget danseteam.

Tora Marie Velo Stenhorne

Tora har vært med hos GoodVibe siden vi startet i 2015, og har god erfaring innenfor flere sjangere som hip hop, musikal, streetdance med mer. Tora har også vært en del av GoodVibe sitt showteam i flere år og har vært på dansekurs i Oslo. Tora er også en del av KMK crew som er K(ult)ur mot kreft sitt eget danseteam.

Ingrid Myhre Løvaas

Ingrid har danset hos GoodVibe siden 2017, og har siden da fått erfaring innenfor både jazz, showdans, musikal, hip hop, streetdance med mer. Hun var med i showteamet fra 2022 til 2023 og fikk der med seg flere arrangementer som elvelangs, ukm og Thriller night. Ingrid er også en del av KMK crew som er K(ult)ur mot kreft sitt eget danseteam. I tillegg til å danse hos oss danser hun også på Musikalkollektivet i hønefoss, og har vært med i NM i hip hop formasjon i april 2024 der de tok sølv.

Matilde Solstad Eide

Matilde begynte hos GoodVibe i 2018, men har gått på dans lenger enn dette. Hun har erfaring i flere dansestiler som for eksempel musikal, moderne, hip hop, jazz med mer. Matilde har også vært med som danser i Putti putti pott flere år med ulike roller. Hun ble med i showteamet i 2023 og har gjennom teamet fått være med på en rekke arrangementer som uke, elvelangs og come alive sin forestilling. Matilde er også en del av KMK crew som er K(ult)ur mot kreft sitt eget danseteam.

Anna Auråker Solheim

Anna har gått på dans siden hun var liten, og har vært medlem av GoodVibe siden 2018. Anna ble med i showteamet i fjor og kan vise til erfaring innen flere sjangere, blant annet, hip hop, streetdance, ladystyle, musikal med mer. Hun ble med i showteamet i 2023 og har gjennom teamet fått være med på en rekke arrangementer som uke, elvelangs og come alive sin forestilling. Anna er også en del av KMK crew som er K(ult)ur mot kreft sitt eget danseteam.

Ingrid Holm

Ingrid er har vært med i GoodVibe siden 2019, og har hatt sitt fokus på sjangeren hip hop og streetdance. Hun har også erfaring med både musikal, moderne, ladystyle med mer. Hun ble med i showteamet i 2023 og har gjennom teamet fått være med på en rekke arrangementer som uke, elvelangs og come alive sin forestilling. Ingrid er også en del av KMK crew som er K(ult)ur mot kreft sitt eget danseteam.

Emma Bancher Kjøraas

Emma begynte hos GoodVibe som elev i 2021, og har siden da gjort seg kjent med flere dansestiler med hovedfokus på hip hop, streetdance, musikal og moderne. Hun ble med i showteamet i 2023 og har gjennom teamet fått være med på en rekke arrangementer som uke, elvelangs og come alive sin forestilling. Emma er også en del av KMK crew som er K(ult)ur mot kreft sitt eget danseteam.

Ane Marita Østheim

Ane Marita begynte som instruktør hos GoodVibe i 2016 der hun underviste i stepp og er nå tilbake igjen etter noen års pause for å undervise de vokse i streetdance. Hun har erfaring med alt fra hip hop til stepp, til streetdance og musikal. Hun har danset siden barndommen og har vært med som elev hos oss i noen år også.

Back To Top