skip to Main Content

Ofte stile spørsmål

Kalender Ikon

Neste kursstart

Neste kurs begynner med gratis prøveuke fra 27. januar

Faktura Ikon

Jeg har ikke fått bekreftelse for påmelding

Når du fyller ut påmeldingsskjemaet gjennom google skjemaer skal du motta en bekreftelsesmail fra google. Vi har opplevd at noen får denne i søppelposten, så sjekk denne før du spør! Finner du den ikke der er det ikke sikkert påmeldingen gikk gjennom. Ta kontakt hvis du er usikker!

Faktura Ikon

Faktura

For at vi skal kunne sende deg faktura er det viktig at du har fylt ut påmeldingsskjemaet. Er det fortsatt tidlig i semesteret, og du har sendt inn påmelding kan du avvente med å kontakte oss. Vi sender ut alle fakturaer manuelt, og det vil derfor ikke komme en faktura rett etter påmelding. Er vi f.eks. halvveis i kurset er det sjanse for at påmeldingen ikke har gått gjennom. Ta kontakt, så sjekker vi!

Kalender Ikon

Oppstart i midten av kurset

Vanligvis lar vi ikke elever starte når vi er mer enn 4 uker inn i kurset da våre kurs baserer seg på at man forbedrer seg fra gang til gang. Vi legger derfor opp vanskeligere og vanskeligere øvelser. Vi pleier å la eleven prøve seg på en time for å se an hvor godt man henger med. Da betaler man kun drop in om man ikke ønsker å fortsette på kurset. Om man ønsker å fortsette betaler man vanlig kursavgift. Dette bør avklares med oss før du møter opp!

Betaling Ikon

Betaling

Før du betaler må du melde deg på i påmeldingsskjemaet. I påmeldingsskjemaet får du kun et valg for betaling. Når du har meldt deg på vil vi etterhvert sende ut faktura. Vi sender først ut en melding du kan godkjenne om du vil ha e-faktura. Godkjenner du ikke denne vil du få fakturaen på e-post etter noen dager.

Aldersgrense

Aldersgrenser

Du må minst være 5, men kan være både 5, 15 eller 50 om du vil gå hos oss. Noen av partiene har aldersgrense, men vi har klasser for alle og enhver over 5 år! Noen ganger vurderer vi om eleven kan gå på partier de er for unge til hvis vi mener de trenger større utfordring. Kontakt oss for informasjon om dette.

Prosent Ikon

Søskenrabatt

Vi har ikke søskenrabatt.

Back To Top